Jag kan också blogga om min träning

Nu ska jag leka lite träningsblogg! Bara för att visa att jag tränat ;)

Var ju på badhuset igår (2-3timmar)... måste börja med att hylla min kära moder! Hon har bättre kondition än mig, är starkare än mig och hon är mer uthållig... japp, det är bara att erkänna...

För att nu leka träningsblogg:
Crosstraining: 30 min
Flera olika maskiner för armar och ben (detta är ingen riktig träningsblogg, därför måste jag inte precisera just vilka maskiner det var... ok?) Iaf, flera maskiner: 15*3 (okej, 10*3 ibland när jag blev trött)
Simning: 1km på 27min  (mamma o daniel simmar fort... )

Hmm, det verkar inte så mkt... kanske att jag skulle skrivit upp alla maskiner iaf?!?

Träna för att bli stor o stark?

Att blogga på påsklovet är svårt, tar mig inte riktigt tid till detta. Men nu så! Allt för att inte plugga...

Tänkte börja med att citera min kära storebror som just visade upp sin nya skjorta som han köpte i måndags:
- Det var tur att jag inte köpte storleken mindre. Skjortan har krympt sen jag var o tränade.

Sen kom han på att han hade en t-shirt under när han provade den idag.... Förövrigt var det en snygg skjorta!

Apropå träning så ska jag, Daniel, Jonatan och mamma till badhuset o träna sen. Är det vad man kallar för familjeträning? Blir gymmet och sen simning. Nu får jag se vad bröderna går för i gymmet! Tror ni att jag tar tyngre vikter än de? Vänta lite... ni behöver inte svara... lätt att jag gör det.

stank

Tack vare mig luktar det nu vidbränt i hela trappuppgången.... när ska jag egentligen lära mig att inte gå ifrån spisen, oavsett vad det är jag lagar? att plugga o laga mat samtidigt är ingen bra kombination...

Något att göra på en tråkig föreläsning

Igår hade vi föreläsning mellan 10 och 14.30.... inte världens roligaste föreläsning så jag o Jonas roade oss med att spela lite luffarschack - det vill säga fem i rad.

image20
Behöver jag säga vem som vann?? =) (om ni inte kan lista ut det så var det jag, annars skulle jag aldrig lagt ut den här bilden....) Han påstår att han "lät mig vinna", pyttsan :P

var bara det jag ville säga :D


Långdag

Okej... nu ska jag berätta om min morgondag:

08.30-12.00  Föreläsning
12.00-15.00  Grupparbete med studiegruppen
15.00-18.30  Samtalsmetodik
19.00 - 21-    Hemgrupp

Jag längtar... :P

8 timmar

Vi åkte vid halv tre på söndagen, jag var hemma i min lägenhet vid halv elva... 8 timmar. Vad är det som tagit åtta timmar undrar ni kanske... jo: resan hem från Stockholm där jag har varit i helgen! Segt att vänta på tåget 1,5h i skövde men nöjd med en mycket bra helg!

Orsaken till stockholmsresan var att Lina hade bjudit folk från lidköping hem till henne! Så vi var ett gäng som var där :) jag, kajsa, jonas o john kom på fredagskvällen o på lördagen kom anders, manne och johannes.
På lördagen åkte vi in till stan o mötte där upp Ewa o Per! Så roligt att träffa dom =) vi gick och åt allihop för att sen dela på oss. Jag, Kajsa, Ewa o Per gick i affärer (stackars kajsa o per...), de andra gick till båtmässan som var lite av orsaken till att Lina bjudit dit oss. Men hallå, vad är en båtmässa framför shopping o fika? För fikade gjorde vi förstås - delade en bamsestor biskvi med kajsa.


På kvällen var det tacos o schlager hemma hos Lina som gällde. Hade bestämt med Ruth att hon skulle komma dit =) åh va roligt :D Ena tvillingen på dagen, andra på kvällen ;) saknar dom båda annars så det var kul att få träffas igen! och äntligen fick jag ge utlopp för lite av mitt sminkintresse och få gensvar! Wiee, tack rutis ;)
Tog en hel del otroligt snygga kort också (fjortisvarning?)


för fler bilder hänvisar jag till bilddagboken :)


Berikad med fina minnen och fyra nya Mary Kay - produkter (ett måste...) åkte vi så hem på söndagen efter en lyckad helg :)

Förkyld och standardlängd på hår

Jag vill träna. Det är inte alltid jag vill det, men nu vill jag o får inte... vad ska man va förkyld för? Men jag knarkar vitlökskapslar (det du ruth, inget för dig...;) ) och C-vitamin så jag lär va frisk imorrn! Eller åtminstone fredag. Sjuk i helgen ska jag iaf inte vara.

Klippte mig igår, håret var slitet så det var på tiden. Men varför, varför, varför säger jag alltid "du kan nog ta lite till iaf"?!?!? Varför? Jag kommer få ha min "vanliga" längd på håret hela mitt liv :P om jag inte klipper av allt, o det lockar inte så mkt. Nåväl, är inte helt missnöjd med klippningen, hon var duktig :)

Oj, nu har Greys Anatomy börjat igen!!

Vår redan?!?

Är det inte väldigt tidigt för Gullvivor nu?? Jag menar, mars... brukar de inte komma betydligt senare?

image14

Nåväl, fina är de iaf =) Vilket även krokusarna, blåsipporna och snödropparna var...

RSS 2.0