JULLOV!

Vill bara säga: Jullov!! =)
Nu sticker jag hem :)

Sova är överskattat!

Jag är såå trött, men som rubriken säger: sova är överskattat... eller?
Har sovit ytterst lite den här helgen.

Igår åkte jag, Carro, Emelie och Emmy till göteborg för att shoppa och sen gå på liseberg! =) Jättetrevligt! Åkte vid åtta på morgonen vilket innebär att ja gick upp runt halv sju, kom fram till gbg vid tio ungefär och började dagen med att fika medhavd matssäck... vi är väl lärarstudenter hela bunten ;)

Gick runt lite i butikerna innan vi skulle äta. Då kom även Marcus :) kul att träffa honom, var några månader sen. Åt buffé med panpizzor, sallad, tacochips o så. Mätta och glada orkade vi sen shoppa lite till ;) o jag hittade svarta stövlar! Efter lite velande så köpte jag dom, wiee :P Träningsbyxor köpte jag också.

När vi var nöjda med shoppingen begav vi oss till ett café innan vi gick in på Liseberg. Mysigt, o gott med kaffe :) På liseberg var det galet mkt folk!! För mkt, fanns inte en chans att hitta Towe som också var där, tråkigt :( Men liseberg var fint.

Well, detta var dagen i göteborg... kom tillbaka till jönköping runt halv tolv på kvällen. Hem för att fixa lite saker innan jag skulle till kyrkan vid två. Två på natten! Varför? Jo: Luciatåg med scoutledarna! Hade i år elva familjer att åka hem till... höll på till sju på morgonen då vi åkte hem till Mikaels familj för att äta frukost. Kom hem runt tio på morgonen o hade då inte sovit ordentligt på 27timmar. Det märks nu, somnar snart vid datorn :)

Därför ska jag lägga mig tidigt ikväll =) Gonatt!


Blod och Praktik

I´m back in the game, som man säger :) eller, tja, jag har internet nu iaf! 

Har lämnat Dalvik för Liljeholmen, skönt att slippa backen :) så alla är mycket välkommna till min etta på Mellangatan 10C! Kom, kom, kom :)

Idag har jag gett blod för första gången och, mina vänner, jag överlevde! Inte illa.Var inte så farligt som jag trodde. Men jag var riktigt nervös innan... hon som skulle sticka bad mig gå o dricka lite vatten och lugna ner mig :P men sen gick det bra, mannen i stolen brevid pratade på och jag lugnade ner mig.
Och nu vet jag min blodgrupp. Lite ovanlig visade det sig att jag var.
Trots att det inte var så farligt är det skönt att det är 4månader kvar till nästa gång =)

Annars så har jag praktik just nu, på Taheskolan i Taberg. Söta barn o trevlig skola! Har bara två veckor kvar, är det ett stort tecken på att man börjar bli gammal när man klagar över att tiden går så fort? :)

Just det ja, jag var på DreamHack en dag! Eller, innan det hade börjat :) Hälsade på Henrik, kul att träffa honom och kul att se hur det var där! :) Vet inte hur många jag hälsade på... han kände typ alla, o presenterade typ alla :P Tror knappt jag kommer ihåg något namn, men men, det var roligt iaf. Tack Henrik  =)

Nepp, nu orkar jag inte skriva mer.
Kräm,kräm

RSS 2.0