*gah* skola och utstötta...

Jag orkar inte plugga!! Så då gör ja allt möjligt annat istället.... illa. Jag hade tänkt vara jätte effektiv på morgonen idag, satte klockan på åtta... ÅTTA, när ja satt o skrev till två igår.... som ni kanske förstår funkade det inte, jag slog av klockan o vaknade igen vid tio. ååååhhhh. o nu sitter ja här istället för plugga.....

Jaja, idag ska ja iaf ner till stan o träffa Josse, det ska bli riktigt skoj, har inte träffat henne sen i höstas!

Var hemma ons kväll- fredag förmiddag. Mkt trevligt, mormor var hemma också.... så fikade en massa, o pluggade lite :) Hittade en massa böcker på bibblan iaf.

Jag tror att jag drar till mig de utstötta (ta det inte allvarligt) i samhället! Satt 25minuter på stationen i skara, på den tiden hann två stycken prata med mig.... först städaren; hjälp, han flirtade, det märkte t.om. jag. Fick kommentarer som "Fin flicka", o frågor om mig själv, dessutom dansade han när han svabbade golvet! haha. sen när han försvann, då kommer det en gammal gubbe med en cykel.... han ställer undan cykeln och ställer sig framför mig och börjar prata. Sen sätter han sig på bänken o pratar konstant, tyckte att jag såg "ordentlig ut", samt "god" (Där hör du Peter!!!). Så tar han upp sin plånbok och vill bjuda mig på nånting på pressbyrån, men jag tackade nej, o då fortsatte han tjata o säga att han inte hade något i bakfickan... tillslut la han en tjuga i knät på mig :P jaja, tack så mkt! Men seriöst, varför drar jag till mig alla speciella människor?? Ruth skrev att det var för att jag var bedårande och charmig, o josse skrev att jag var för snäll.... tack ;)

Näe, nu MÅSTE jag plugga!!!!

sol = solbränna

Underbar eftermiddag vid piren!! =) Trevligt sällskap, sol, godis och morötter... kan det bli bättre?!
Dessvärre har ja världens fulaste solbränna nu... illa, först satt jag i solen med en båtringad tröja --> rand, sedan satt jag med linne --> ny rand. O det värsta; glömde ta av halsbandet --> vit fläck som liknar ett kors. *gah*
men jag hoppas o ber för att det ska ha gått bort tills imorrn :)

Imorrn har vi redovisning... om framtiden, kan det bli mer flummigt? vi ska dansa, leka och ha "debattdrama".... högskolenivå? mmm.

Efter redovisningen tänkte jag faktiskt åka hem till källby, måste hitta lite lokalfakta inför uppsatsen "vem är jag?" som ska in på måndag. Ja har inte ens börjat.... drar mig lite för det.... jaja :)

nu ska ja packa lite =)

"Du är inte rädd om figuren du..."

Så, nu bytte ja layout.... tyckte den me skorna passade mig bättre =)

Har nu varit på gospelkonsert i kyrkan, det var bra... roligt att se nåra man kände igen i kören, o roligt att kunna nåra av låtarna :) Mycket folk var det i kyrkan. Jag var där med John, Carolina och en kompis till john: David. Efter konserten tänkte vi hänga me ett gäng till ett café för o lyssna på en tjej som skulle sjunga, men när vi kom dit var det så mycket folk så vi gick igen. Satte oss på ett annat café istället. Jag var inte så fikasugen men däremot törstig så ville bara ha en cola... så tar en cola och ska betala, då säger han i kassan:

- Cola, du är inte rädd om figuren du...

Hmm, vad menade han med detta!? :P jag svarade typ:

- Nja, ja har väl aldrig känt något behov av att banta...

Det var min kväll lite kort.
Nu är ja tröött o ska sova :D

Godernatten

Sol, sol, sol =)

Solen är framme igen!! vår =) o ja sitter inne.... lite illa faktiskt.

Har inte riktigt kommit igång o haft inspiration me bloggen, förlåt josse o ni andra som kommenterat det :P
Men i det här inlägget kan ja iaf berätta lite om va som hänt igår o idag...

Igår började väl inte dagen jätte bra, lite problem i studiegruppen... sånt är jobbigt o tar mkt energi och kraft. Energi som man egentligen borde lägga på att plugga eftersom vi har redovisning på onsdag. Men får kämpa mån-tis.

Efter skolan hängde ja iaf med Nadine ut till a6, vad som skulle blivit typ en halvtimme blev lite längre... men ett par skor senare (+ en mcdonalds) var ja hemma igen. Trevlig eftermiddag me Nadine. Dock höll ja på att bli påkörd av en barnvagn, inför barnvagnskörkort!
Senare på eftermiddagen/kvällen åkte ja ner till stan för att träffa Elin och Jenny :) gick och fikade på "vasas påtår", alltid lika trevligt me fika =) Åsa kom sen också, o så begav vi oss mot bion för att titta på "music & lyrics"... den var bra, enligt mig iaf :)

Idag har ja jobbat!! Eller, gått bredvid, på ett kortidsboende för handikappade barn. Gick rätt bra, lugn dag, men vet inte om ja ska jobba där i sommar.... ja menar, ja vill ju va hemma. Jaja, får se :)

Nu ska ja vila lite innan ja ska ut o äta mat o sen gå på gospelkonsert! Min (o sofis, du var ju iaf där en-två gånger ;) ) gamla kör från gbg :)

Hoppas ni orkat läsa! Sola lugnt =)
förresten, går det att ändra storlek på texten?? Har inte riktigt lärt mig det här än :)

Blogg?

Hmmm, okej, jag ska försöka mig på det här med blogg =)
blir spännande att se om jag klarar av det, ja menar, skriva spännande och intressanta saker? Och bara en sån sak som att fixa till designen för bloggen, gah :P

Jaja, ska komma igång me detta mer nån annan dag... när ja inte har tenta dagen efter =)

RSS 2.0