Hönö!

Eftersom mitt bloggande inte riktigt är på topp den här tiden av året (vem orkar sitta inne o blogga egentligen? ;) ) kommer alla inlägg lite sent, ska försöka ta igen lite nu...

Börjar med att beskriva årets Hönö: För er som inte är så insatta i frikyrkovärlden så kan jag börja med att berätta att det varje sommar anordnas en stor kristen konferens ute på Hönö. Dit vallfärdas tusentals kristna och så även jag... Åkte dit tillsammans med Erika och hämtade upp Ruth i Torslanda. Började regna när vi kom till Göteborg vilket kändes oroväckande, men jag och Erika intalade oss hela vägen dit att "ute på hönö, DÄR är det sol"... och vet ni? På hönö var det sol! Visserligen lite moln, men ingen fara :)
Glada traskade vi bort till familjen Filipssons tält där vi träffade Amanda, började vistelsen på hönö med lite fika, alltid gott. Sedan var det shopping som gällde i butiken med det söta namnet "Lille skutt" innan det var mat. Amanda och Erika gick upp till Filipssons tält men jag och Ruth stannade kvar och tog en pizza (fatta vad butikerna/restaurangerna tjänar på hönöveckan, på pizzerian hade de höjt prisena med minst 10kr/pizzan). Men mätta blev vi iaf =) Efter ytterligare lite shopping ville jag och Rutis ha glass. Sagt och gjort, gick till glasscaféet där vi köpte glass och var sociala med ett gäng teologer (tror de flesta var det va? ruth?).

Skulle sedan sova över i Torslanda. Jag och Ruth bröt upp runt 19 och tänkte att vi skulletill färjan... råkade visst svänga av lite för tidigt (insåg jag dagen efter när jag åkte samma väg med buss...) och det tog längre tid än planerade 20min. När vi så hade åkt över med färjan tänkte vi att vi skulle fortsätta gå, så långt kunde det väl inte vara... men, det tog sin lilla tid. Tur att motion är bra! Strax efter nio var vi i Torslanda efter en promenad på ca. 7-8 km.

Dagen efter stack Rutis till Uganda medan jag valde den kortare ressträckan och åkte ut till Hönö igen ;) Där träffade jag tjejerna igen och hade en mysig dag. Var och tittade på nygbyggda Elida och fikade sedan hos Karin och Anders. Mysigt! Sedan var det dags för mig och Erika att åka hem igen. Direkt när vi satte oss i bilen började det spöregna, vi har kommit på att det är Erika som kommer med fint väder och när hon åker så försvinner det. Vilken makt hon har!
Tack lilla bror!

Jag har en snäll lillebror som bjuder sin fattiga syster på mat när vi är ute med kompisarna! Det är inte alla som har det!
Ville bara hylla honom i bloggen ;)

Mer bloggande kommer sen, måste ju berätta om Hönö, Karins möhippa, jobbet o allt annat spännande som hänt i mitt liv.. =) men nu ska jag in till stan!

Ha en underbar helg alla mina vänner!

Röda hund eller prickig korv, välj själva...

Jag är prickig i ansiktet! och då menar jag inte 2-3 finnar som man kan få ibland, nej drygt 25 mer eller mindre synliga! Nog för att jag kan få finnar, men 25?! Över en helg... det är ju löjligt.

Har dokumenterat detta på bild, men på grund av min fåfänga tänker jag inte utsätta mig för skammen att lägga ut den här... istället skickades bilden till min käre far efter att ha pratat i telefon med honom. Typiskt att han och mamma är på semester just nu :) Vi kom iallafall fram till att jag ska prata med sköterskan på jobbet och be att hon kollar på ansiktet... jag misstänker svinkoppor eller liknande... vad har jag gjort för ont?

Nu ska jag iaf iväg och fika med Elise snart, ska bli så kul! Trots mitt ansikte =)
Be en bön om att utslagen ska försvinna...

RSS 2.0