Välkomna på kakkalas!

Idag har jag bakat bullar hela eftermiddagen. På onsdag kl.19.00 är det nämligen kakkalas här i Källby.
Alla som vill är välkomna!! Finns även sovplatser! Kom, kom, kom =)


Joggingtur med proteintillskott

Har just kommit in efter en kort springtur. Jag förstår inte, trodde min kondition var rätt så okej, men efter ett varv var jag helt slut. Illa det här, men jaja... har iaf varit ute. Hade dock hoppats på finare väder, när jag vaknade imorse var det strålande sol, nu hänger regnet i luften. Varför? Som vanligt när regnet är på gång kommer även alla flugor och andra flygfän. Undrar hur många jag fick i mig...

Tråkiga inlägg jag skriver nu... skyller på att det är sommar och att jag inte har inspiration till att skriva :P (fick förövrigt VG på svenskakursen, wiieee). Well, dags att göra sig iordning. Börjar jobba vid tre och om regnet håller sig borta tänker jag cykla, (På grund av regnet har det blivit bil många dagar...) dessvärre är himlen svart... full av nimbostratusmoln, eller vad det nu är för moln ;)

Hoppas ni får en bra dag trots regnet!

Drygt 14 timmar på arbetsplatsen

Japp, ni läste rubriken rätt.... idag har jag varit på Ågården i drygt 14 timmar. Har jobbat såkallad delad tur vilket innebär att jag började jobba 07.00 för att vara ledig mellan 13-16 och sedan fortsätta jobba till 21.30. Lååång dag.

Nu är det så att mamma jobbar på samma ställe... eller nej, inte på kortidsboendet, men på sjukgymnastiken mittemot. Och som de flesta vet har sjukgymnastiken ett antal olika träningsmaskiner. Under min rast kom därför mamma för att vi skulle träna tillsammans =) Började med att springa ute i regnet för att sedan ge oss på Selma, deras maskiner. Avslutade med att leka lite med alla saker i deras gymnastiksal ;)

Sedan var det dags för jobb igen... med bara tre boende är det rätt lugnt kan jag säga. Finns inte så mycket att göra,men man kan ju alltid fika... i helgen har vi ätit upp tre jordgubbstårtor, med tanke på antalet boende förstår ni kanske att vi ätit mycket ;)

Nej, nu ska jag läsa lite för att sedan sova. Hoppas att ni har haft en underbar midsommarhelg!

Ewa hjärta Per

Så var det i lördags dags för Ewa och Pers stora dag! (Frågan är varför mitt paket till dom ligger kvar på bordet här i jönköping... ett paket inslaget i rosa och silvrigt papper, speciellt för Ewa. Suck, så typiskt mig att glömma den! ) Jaja, ska iaf försöka berätta lite om bröllopet nu :)

Jag åkte dit tillsammans med Ewas vänner från Jönköping. En trevlig bilresa med stopp på mcdonalds i Kalmar där vi bytte om till festkläderna. Kom fram till kyrkan tio i två, i sista stund!

Åhh, hon var så fiiiin!!! Per också förstås, men bruden är alltid finast med hår, klänning, smink etc ;) Var ett fint och roligt bröllop och jag är så glad över att känna dem! Ni får se lite bilder här på bloggen.(Många av bilderna är från Marcus, det är han som är "proffsfotografen", vilket var viktigt att skriva ;) Tack för korten! )
Hoppas att Ewa och Per var nöjda med sitt bröllop!

Dagen efter skulle jag få skjuts med Marcus från Öland. På något konstigt sätt hamnade jag först på brudparets släktkalas... hur gick det till? Andra gången jag är med på brudens släktkalas utan att vara släkt med dem. Kändes rätt dumt, men var trevligt iaf. Sedan bara det iväg till Halmstad där det blev övernattning innan jag åkte hem till Jönköping igen. Otroligt trött efter en händelserik men trevlig helg :)

Möhippan i bilder

Förra veckan var det möhippa för Ewa. Söta lilla Äwa. Jag åkte upp till Ruth på fredagkvällen och på lördagen var det dags!
Ewa fick kläder i temat rosa och blev upphämtad i en fin bil.

För Ewa började dagen med att hon blev upphämtad i en snygg bil, fick byta om till rosa kläder och sedan åka in till stan... Hennes första uppdrag var att samla märkespåsar i affärer, ngt som passade henne perfekt ;) När hon klarat uppdraget åkte vi ut till en park för att äta lunch. Sedan var det dags för sumobrottning!! Det var varmt kan jag säga. Efter detta fräschade vi till oss för att åka in o äta på restaurang. Gott och trevligt =) Avslutade kvällen med att äta chokladfondue och titta på filmen Legally Blonde, dagens tema =)

Mot öland!

Nu bär det snart av till Öland för bröllop!! =)

Mer info om detta och möhippan kommer senare!

Ha en skön helg folk :)

RSS 2.0