Erdal

Googla på sitt namn kan va roligt, tack för idén Nadine =)

Jag hittade iaf en bild på Erdal i Norge (mina syskon har hittat bilden innan, men lägger upp den nu iaf).

image11


Är det inte vackert så säg? =)
Sen började Simon att släktforska åt mig :P För allas intresse så hette min farmors farfars farfars mormors morfars farfars farfars far... *trumvirvel*... Jokum Kristenson Erdal! =D

så är det!
Exkursion

Plugg plugg, det är vad jag ska tillbringa dagen med...=) Sista dagen att skriva klart min VFU-rapport, kan inte någon annan göra detta? Sen ska vi lära oss en maaassa växter (82?) och fåglar, fast det har jag varit duktig o pluggat till...

Var ute på exkursion i tisdags, i vattenledningsparken. Jag, Sara och Nadine skulle gå från gräshagen där Sara bor, det skulle ta fem minuter ungefär, efter tio minuter visste vi inte riktigt var vi var... vi var i ett bostadsområde iaf och Nadine utbrister:
-Vi går omkring på en gata som ser ut som Desperate housewives kvarter! Typ så, kommer inte ihåg ordagrant ;) men roligt var det.

Efter ett samtal med de som var framme fick vi veta att vi iaf var nära, så vi fortsatte att gå och efter ett tag kommer Mimmi och hämtar oss med bil :P

Var ute i skogen flera timmar, tyckte faktiskt det var skoj! Fast man tröttnade efter ett tag.
Några av fåglarna vi ska kunna är:
* Kolstare
* Pilfalk
* Talgboll


Eller hur var det nu igen?

Efter exkursionen skyndade jag mig in till stan (gick tidigare) för att äta mat med Daniel som var på jobbintervju i Jönköping. Visade sig att även Jimmy var i stan, så vi åt allihop :) På eftermiddagen var de hos mig och fikade också...:)

Slut på praktiken

Så, idag var sista dagen på min praktik! Fem veckor har jag varit där... fem veckor som varit både jobbiga och roliga. Lärorika framförallt. Och vad gör man när man slutar sin praktik? Jo, man bjuder på glass =) Att det skulle vara en överraskning var ju bara att glömma, redan i måndags frågade de om de skulle få det:

- Slutar du på onsdag?! Nää... men, då får vi glass va?
- Glass? Varför skulle ni få glass? (spelar vääldigt förvånad :P)
- Jo för det bjuder alla vikarier o praktikanter på när de slutar!

Nej jag kände ingen press på mig ;) Jag hade ju redan planerat att de skulle få det... men gick ju inte att avslöja :)
De blev iaf glada när de väl fick glass, och kramar fick jag av alla :) Kändes som ett bra avslut, men nu ska det bli kul att komma tillbaka till jkpg!

Nu på kvällen har jag träffat Adam! Det var mkt trevligt. Fick ett sms tidigare idag om att han var i Lidköping så på kvällen åkte jag in till stan och träffade honom, sen åkte vi ut till Källby o jag visade huset o vi fikade innan jag körde tillbaks honom till stan :) Kul att träffa honom.

Saknar Wendelsberg o klassen, önskar så att jag kunde va me på återträffen...men tror det blir svårt att hinna med :/ tråkigt nog.

Jaja.
Ta hand om er alla!

Pust o stön

Pust o stön.... har just varit ute o sprungit. Konditionen är visst inte den bästa, men jag överlevde iaf :P var ju tvungen att röra lite på mig efter att ha legat ute i solen och solat! Men bra att man kan planera lektioner o sola samtidigt... nytta o nöje på samma gång liksom :D

Den här helgen har varit riktigt lugn... inte träffat nån kompis faktiskt. Men ikväll ska ja o kajsa till medelplana kyrka och lyssna på nån snubbe där :)
Igår var jag o mamma på stan, mysigt! Nu har ja shoppat loss varenda dag den här veckan... nästan, eller, åtminstone måndag,fredag och lördag :P och det har blivit: 3klänningar (!!!), två leggings, fyra (oj...) tröjor, ett par skor och en väska.... men det mesta är köpt på rean ;)

Nepp, dusha var det nu ja =)

RSS 2.0