Blogg?

Tveksam till om jag ska ha en blogg... just nu har ja helt tappat inspirationen till att skriva... men det kommer kanske tillbaka =) Här kommer iaf en kort resumé på lite saker i mitt liv.

Skolavslutning
Att få sommarlov från högskolan är inte samma sak som att få sommarlov från grundskolan, gymnasiet eller ngn folkhögskola. Fina sånger? Tal? God mat? Glöm det, vi hade kort och gott redovisningar hela förmiddagen och sen var det slut. Välkommen tillbaka till hösten.
Men... jag, sara, nadine, jonas och saras rut köpte med oss mat från en thairestaurang, satte oss i rådhusparken och hade en egen liten avslutning eller vad man kan kalla det :)

Bröllop
Julia och David gifte sig den 9 juni i Ransbergs kyrka i Tibro. Fin vigsel och trevlig fest! Jag kände inte så många, men blev en lyckad kväll iaf. Och Julia var SÅÅ fin!!! David också förstås, men han hade ju "bara" frack o så :P Var riktigt roligt att bli bjuden till bröllopet =)

Student
Bror min tog studenten den 13 juni. Är han stor nu? Var roligt att ha en student i huset men man måste ju säga att de hade otur med vädret.... vi hade haft sol och varmt flera dagar ( på Julia och Davids bröllop var det otroligt varmt) men 15minuter innan de skulle springa ut började det spöregna och det höll i sig ca. 1,5h. Men de verkade glada iaf :P

Scoutläger
Efter scoutlägret var det dags att åka tillbaka till jönköping igen för scoutläger. Lägret skulle vara från lör-ons utanför Bor, som ligger utanför Värnamo - i skogen alltså ;) Blev ett riktigt bra läger med mysiga scouter, bra projekt och helt okej väder :) Vi hade bara 8 scouter; två patruller som blev en. Brödrosten + Rosa pantern ---> Rostade pantern, bra va?! ;)

Sommarjobb
Sommarjobbar på kortidsboende för dementa, i Lidköping. Känns som ett riktigt bra jobb, kul! :)

Vänner
Det bästa med sommaren är väl ändå att träffa vänner?!? Och jag har riktigt bra vänner! Nu hoppas vi bara på lite sol så att det blir många härliga dagar på sjön :)

23 år
Japp, det stämmer. Nu är jag 23 år.... Tack för alla födelsedagshälsningar =)


Nu får det va, lite uppdatering var det iaf. För er som inte vet det är jag mer aktiv på http://eerdal.bilddagboken.se
Hejhopp.

gah

Jag vet att jag är dålig på att blogga.... jag vet!! Men det kommer =) Snart....

RSS 2.0