En spindels tråkiga liv

            "Lilla snigel spindel akta dig, akta dig, akta dig.
             Lilla snigel spindel akta dig, annars tar jag DIG!"

I tisdags morse hittade jag en liten äcklig spindel i badkaret. Ve o fasa! Jag tycker inte om spindlar. Men trots att jag inte tycker om dem kunde jag inte med att döda det lilla lilla krypet i badkaret.... istället vände jag mig om var o varannan minut när jag stod vid spegeln och sminkade mig, detta för att se att den var kvar. Jag menar, tänk om den skulle krypa ur badkaret och hoppa på mig eller något? Nåväl, jag överlevde morgonen och spindeln fick leva.

Lite senare på dagen, efter skola och solande, kom jag hem igen. Vad ser jag om inte spindeln!? I badkaret. Detta innebär att den varit där hela dagen (tror jag). Kanske att jag är feg, men jag ville inte ha en spindel lös i lägenheten. Därför "råkade" jag tappa en schampooflaska på den... men döm mig nu inte, om den sitter i ett badkar en hel dag kan den väl inte ha ett speciellt roligt liv? Är säker på att den har det bättre nu.

Rött är sött

Fröken kräfta loggar in för att skriva ett inlägg.

Japp, jag är röd. Om ni inte har märkt det så kan jag berätta för er att solen tar rääätt bra nu. Jag och Sara satt ute i solen och åt vår mat idag, underbart skönt! Vi bestämde oss för att gå vidare ner till piren för att plugga och sola innan vi skulle iväg o träna. Som tur var tog vi en sväng förbi apoteket och köpte solskydd (vem vet hur det kunnat sluta annars! Säger bara: Tomat). Trots solskydd tog solen bra, och vill ni ha ett tips mina vänner? Om ni ska smörja in er, se till att det blir någorlunda jämt. Är ni nyfikna på hur det kan bli annars är ni välkomna till mig i Jkpg och titta på min ena arm....

Nu har jag en fråga... hur undviker man att bränna sig i hårbotten om man inte vill ha keps/hatt/mössa på sig?

SM - guld!

Lyckan är total i Jönköping efter segern för HV71, överallt går folk omkring o ropar/skriker "SM-GULD"...

Kaos inne i stan helt enkelt.

Alltså, för Jönköping betyder HV mycket, så är det bara. Satt på en parkbänk förut idag, pratade då med en tant i ca. 1h (jättemysigt) innan hon skulle hem för att heja på HV :P
Själv tillbringade jag hockeykvällen med tonårstjejerna i pingstkyrkan. Vi hade råkat lägga tjejkvällen samma kväll som det var match, dålig planering? Och vem har sagt att det bara är killar som är sportintresserade? Sista frågan: behöver jag säga att vi tittade på matchen istället för "En prinsessas dagbok" som det var tänkt? :)

Jag rycks med i segeryran och ropar: SM-GULD!

Var *pip* är mitt band!?

Jag har inte alls tid att sitta här egentligen, men vill bara säga att om ni inte har något att göra ikväll tycker jag ni ska bänka er framför tvn kl.21.00 . Ettan är det som gäller och vad ni ska göra är att titta på min kompis Sofi som är med i Magnus Ugglas program "Var *pip* är mitt band?". (Sofi, detta var frikyrkovarianten av namnet ;) )

Så, titta på det!

Är jag vuxen nu?

Helt plötsligt känner jag mig betydligt äldre än någonsin förr! Orsaken till detta är att jag var på a6 förut. Vanligtvis brukar a6 innebära shopping, shopping, shopping. Men det enda jag köpte idag var lite mat och blommor. Blommor! Ni som känner mig vet att jag o blommor inte riktigt går ihop (visst, de är fina, men varför måste de ha vatten stup i kvarten?) och nu kom jag hem med, inte bara en liten blomma, utan tre krukväxter och en bukett tulpaner!

vad händer med mig?

Nya husdjur

Kom tillbaka till Jkpg i förrgår, fick åka med Karin och Anders - lyx!

Möttes av en hel del nya djur när jag öppnade kylskåp och köksluckor... ja, jag vet att ni nu tänker "uhh, äckliga småkryp" eller något liknande (har jag rätt?). Men mina vänner, detta var söta små djur! Jag ska berätta och visa för er :)

När jag kom tillbaka till jkpg på kvällen var det första jag gjorde att ställa in matlådor (bra att vara hemma) i kylskåpet. Där möttes jag av den här typen:

Söt va? En liten rosa flodhäst! Säg den som inte vill ha en sån i sitt kylskåp.

Senare på kvällen skulle jag göra lite te, när jag öppnade köksluckan till muggarna hittade jag den här:

En bedårande liten elefant!! Färgmatchar muggarna gör den också...

Efter att jag hittat elefanten började jag ana att det kanske fanns fler djur... så öppnade köksluckan till tallrikarna:

Men se!! Ett Lejon!!

Sen var det slut på djur i köksluckorna (vad jag vet...) så jag satte mig o tittade på skräckfilm. När jag sen, lite uppjagad efter filmen, skulle gå o lägga mig och drog av täcket så är sängen upptagen!

Tja, jag antar att prickiga nallebjörnar också måste sova någonstans...


Trodde förstås att det var slut på djur nu, men icke! Idag har jag självstudier... som alltid när jag har såna dagar börjar jag med att brygga kaffe. Men idag var kaffefiltret upptaget....:

Frågan är vad det här är för djur.... jag tror att det är ett sjöodjur....Loch Ness kanske?

Haha, men nu tror jag faktiskt att det är slut på husdjur! Vågar skylla deras uppkomst på mamma och Daniel som var i min lägenhet i måndags då jag var på möhippa.... De har humor =)  Men nu har jag ett problem... namn.... vad ska jag döpa mina djur till?!?! Tips tack!!

RSS 2.0