Jag dör!!

Har just kommit in efter en joggingrunda med min granne och hemgruppskompis Johannes. Jag dör, att man kan bli så trött. Var riktigt tungt idag... fick stanna flera gånger, och då var det ändå bara 5 km vi sprang...
Det har helt enkelt blivit för mycket godisätande och för lite träning det sista. Får bli ändring på det!

Snart är det Vårruset, tills dess jag ska vara i bättre form. (Två veckor hinner man mycket på, eller hur? Kan ju inbilla mig det iaf.)

C-uppsats

Nu så har vi skrivit på c-uppsatsen ett tag... går sakta, sakta... men framåt iallafall. Idag har vi varit ute och intervjuat tre lärare. Känns bra att vi kommit igång med det!
Önskar bara att jag vore mer motiverad till att skriva... avskyr detta med c-uppsats och längtar verkligen tills det är över. Vill ha sommarlov NU! =) Apropå sommarlov så ska jag jobba fyra veckor, vilket innebär att jag är ledig större delen av lovet! Känns rätt skönt faktiskt, att få vara ledig och vila upp mig. Träffa kompisar, vara med David, åka ut på sjön (ingår visserligen i "träffa kompisar"), planera bröllop (inte mitt eget, oroa er inte), bara ta det lugnt, kanske hälsa på Carro på Öland? Vem vet vad som händer... ser framemot sommaren helt enkelt =)

Helgen som var tillbringades först i Källby/Lidköping och sedan i Göteborg. I fredagskväll hade jag en lugn hemmakväll med mamma och pappa, skönt, sånt behövs ibland! Lördagen innebar bröllopsplanering innan jag begav mig till David. Hade en bra helg :) På söndagen var vi på en mysig gudstjänst med mycket sång och barn som gjorde påskdrama. Bra! Var även med David och Daniel och klättrade på eftermiddagen, måste erkänna att jag tycker det är lite läskigt... men upp kom jag iaf, och det är roligt samtidigt som det är läskigt :)

Nej, det här var inget spännande inlägg... Kanske lika bra att sätta igång med pluggandet! Ge mig lite motivation någon!!

Sverige igen!

Nu har jag varit hemma i Sverige i hela fem dagar!! Utan att blogga, ber om ursäkt för detta... men det kommer. Jag ska bara samla mig lite först. Jag har iallafall haft det övervägande bra! Är glad att jag åkte :) Samtidigt är det skönt att vara hemma.

I väntan på ett mer utförligt inlägg kan ni få ta del av några bilder.Fler bilder från vår resa (skolan, vi tjejer som åkte, Uno- och Go-turneringarna, våra utflykter etc) ligger på facebook och kommer inom kort ut på bilddagboken också. Kan hända att jag laddar upp fler bilder här också.

Nu närmast är det PÅSK som gäller. Ikväll går färden mot Lidköping, ska bli skönt att komma hem till familjen o vännerna!

Glad påsk på er alla vänner!

RSS 2.0