Pysseldag hos Karin

Hade en riktigt mysig dag i förrgår, var hos Karin och Anders i nära 12 timmar =) I min kalender stod det nämligen "Pyssel" på schemat. Det var Karin som fick mig att börja pärla, och nu är det Karin som får mig intresserad av Scrapbooking och korttillverkning. Man skulle nog kunna säga att Karin är min inspirationskälla ;) Tack för det!

Var som sagt en riktigt mysig dag. Kajsa valde att pussla istället för att pyssla (nästan samma ord...) när jag och Karin tillverkade kort. Under dagen hann vi även med att fika med Anders och Jocke, laga mat, äta mat, prata och äta kvällsmat =)

På begäran av Karin lägger jag ut mina verk här i bloggen ;)Och en bild på tjejerna:

...

Hösten som gått har varit den värsta och jobbigaste höst jag varit med om tror jag. Det har hänt så mycket jobbigt och det har varit allmänt tungt. Nu får det sluta vara jobbigt. Jag orkar inte mer. Jag vill inte vara med mer. Jag slutar. Nästa år ska bli ett bra år!


God Jul!

Nu så har jag varit hemma några dagar, firar en lugn jul tillsammans med familjen. Morfar kom hit igår, trevligt :) Det känns konstigt att fira jul utan mormor, hon har alltid funnits med vid jul och saknaden är stor, men ber om att hon har det bra.

Nej, vad ska jag blogga om egentligen? Att jag håller på o sticka en halsduk? Inte så spännande precis.... =)
Om en timma ungefär är det midnattsgudstjänst i kyrkan, brukar alltid vara trevligt!

Nej, nu ska jag ta o sticka lite till... =)
Kram på er alla!

Beauty and the geek

Efter att ha gråtit till filmen "Försoning" satt jag kvar vid tv:n en liten stund förut... Blev sittandes o tittade på "Beauty and the geek", så löjligt program! Listar några citat från intervjuerna med de urblåsta tjejerna i programmet:

- Vad är roten ur 100?
- Ehh, 200.


- Vem är vice president?
- För programmet?
- Ehh...
- Åh, för vårt land... Jag vet inte.


"Första gången jag fick rösta kände jag inte för att köa. Och tänk om jag röstar fel, och att allt hänger på min enda röst?!?"

- Vad tror du att du kan lära dig av en "nörd"?
- Hmm, förmodligen något om... datorer. Hur man klipper ut och klistrar in, sånt kan jag inte.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Helt plötsligt känner jag mig så smart. Någon som känner igen känslan? =)

Jullov!

Så, nu har jag jullov! Började lovet med att vakna upp till en dunkande huvudvärk och ont i halsen... hurra! Men efter lite knaprande av tabletter och en kopp kaffe känns iallafall huvudet som vanligt igen :)

Som många nog vet har jag de senaste 5 veckorna tillbringat dagarna i Tenhult där jag har haft praktik. Har varit i en trea med många sköna barn! Varit en bra praktik som jag har lärt mig mycket på :)

Imorgon går färden hemåt. Ska bli skönt att få komma hem en längre period, hinna träffa familj och vänner. Idag blir det alltså till att städa och packa. Eventuellt ger jag mig ut i kaoset på a6 en sväng, inget som lockar precis... men lika bra att få det gjort.

Ha en underbar helg vänner!

Kan du också känna dig stressad av julklappshysterin?
Konstnärer: Evelina, Maria och Elin =)
(För er som inte ser så är det "Skriet" på bilden...)

Glädje

Åhh, jag blir så glad när äldre människor börjar prata med mig på stan! (Förutsatt att de pratar med mig, och inte skäller på mig...).

Nattens luciatågÄr vi inte fina så säg? När detta kort togs var vi färdiglussade och rätt trötta =)
Blev iallafall en rolig natt! Som vanligt var det jobbigast vid 5-6 på morgonen då man är lagom trött och frusen, men vad gör man inte för att glädja folk? ;)

Inför nattens luciatåg

Jag hade planerat att gå o lägga mig direkt när jag kom hem från skolan idag, för att sova hela kvällen. Allt för att orka med nattens luciatåg som vi scoutledare ska gå. Vi ska ses vid 02.00 i kyrkan och åka runt och lussa för folk hela natten, så sömn innan behövs (Ingen upprepning av förra året då jag kom hem från gbg vid 23 och inte sov ngt innan, det var pest och pina att hålla sig vaken den natten!)  Alltså gick jag och la mig runt halv sex och räknade med att somna direkt (trodde jag skulle somna under litteraturseminariet tidigare under dagen, o bara längtade efter att få gå o lägga mig...). Visade sig vara svårare än jag trodde att sova såhär tidigt. Efter att ha vridit mig några timmar gick jag upp för att titta på idol istället, suck, kommer att vara helt död inatt. Jaja :)

Något annat som upptar mitt liv just nu är: julkort! Det är ju så roligt att sitta och pyssla med det! Känner du att just DU vill ha ett julkort, skriv din adress här i bloggen så ska jag se till att du får ett =)

Ha en underbar kväll mina vänner!

Stackars lilla bror!

Jag sänder iväg en tanke till min lilla bror som ligger på infektion på KSS just nu. Han har befunnit sig i Kongo några månader och kom hem i måndags. Någon dag efter att han kommit hem börjar han må illa och funderar på om det möjligtvis kan vara malaria, därför fick han en tid för blodprov etc. i onsdags. Väl på onsdagsmorgonen vaknar han och kan inte stödja på ena benet, orsak: ett litet sår som blivit infekterat. Det var alltså inte malaria, utan en infektion. Därför ligger han nu på KSS tillsammans med några böcker och en TV, med dropp och ett ben som svullnat upp rejält. Känner ni för att ringa och muntra upp honom så hör av er till mig för att få telefonnumret! =)

(Vad kan vi lära av detta? Att Afrika är farligt? ;) )

RSS 2.0