Bombnedslag

Just nu ser det ut som ett bombnedslag i min lägenhet, och jag överdriver inte. Varför? Jo, storstädning stod på schemat för dagen. Storstädning för min del innebär att riva ut alla tidningar och papper på skrivbordet för att sorteras (eller slängas) rensa lådor, bokhyllan, garderob etc. Just nu ligger det mesta på golvet... så ja, bombnedslag är ordet.

Annars så följer jag idag Vasaloppet (öppna spåret) via sms, kul att få veta lite var de befinner sig. När jag städat klart och gått bort med gamla tidningar till pappersinsamlingen måste jag börja planera lite inför min praktik. Ska förbereda ett projekt i svenska, blir spännande. Sen borde jag även börja packa... men då jag inte har någon resväska än får jag nog vänta en stund med det :)

Nepp, åter till städningen!
Hoppas ni alla har en bra söndag :)

När lammen tystnar

Runt halv tio ikväll fick jag ett sms från David där det stod att min favoritfilm gick på TV. Den givna frågan var givetvis: Vilken är min favoritfilm? Svaret blev: "När lammen tystnar". Favoritfilm kanske är att ta i, men åhh va bra den är! Satt som fastklistrad framför TV:n och nu bultar hjärtat som det bara gör när man sett en bra skräckfilm.

Annars så har jag idag gjort statistiktentan, kändes bra. Efteråt var det afterwork på Harrys, var där en sväng innan jag, Sara och Ramona gick hem till Julia och David för en liten spelkväll. Mycket trevligt!
Nu borde jag gå o lägga mig för imorgon väntar ett stort äventyr... jag ska nämligen försöka mig på att slinga Marias hår! Hon säger att hon litar på mig och att hon ska hjälpa till... tror inte hon vet vad hon gett sig in på ;)

Tänk, om en vecka befinner jag mig på Mallorca. Galet.

Utmanad igen

Fick en rolig utmaning från Sofia :)

Gå in i din bildmapp:

· Gå till den sjätte mappen och välj därefter den sjätte bilden i den mappen.

· Visa bilden på bloggen och skriv något om den.

· Bjud in sex nya bloggpersoner att vara med på utmaningen.

· Länka till dem och låt dem veta att de är utmanade.


(Med risk för att få en arg bror på halsen lägger jag ut den aktuella bilden )


Bilden är från Cornelia och Johans bröllop. Minsta bror var då med och serverade, och här fångade jag honom på bild =) Visst är han söt? Nu är det ju så att detta var 4 år sedan... han ser inte riktigt ut sådär nu, men han är fortfarande rätt söt ;)

Jag utmanar:
Nadine
Karin
Josse
Emma
Carro
Anna

Bittra tanter

Kommer ni ihåg när jag skrev att jag blir så glad då äldre människor pratar med mig på stan? Det stämmer. Men jag avskyr de bittra tanterna som fräser fram "Det här är ingen cykelväg" om man råkar cykla på trottoaren. Hur många tackar dem för att de leker moralpoliser?

(Ja, jag har just varit ute o cyklat. O ja, jag råkade cykla en kort bit på trottoaren för att slippa trängas med bussarna...)

Uppdatering

Min trogna bloggläsare Carro har klagat på uppdateringen här i bloggen... hon påstår att jag bloggar sällan, vad är detta? ;)

Var hemma förra helgen, Karin hade fyllt 25år OCH blivit färdig socionom så hon hade kakbuffé. Så roligt att träffa alla där hemma igen! Tycker så mkt om mina vänner; de hemma, de i Jönköping och de som bor på andra orter. Glad över att jag har så många goa människor runt mig :)

Ska blogga lite mer någon dag, men nu laddar jag (läs: städar) för spelkväll! Alla som vill är hjärtligt välkomna till mig ikväll =)

Vinterting och annat som hänt i mitt liv det senaste

Jag är inne i en "trött på att blogga-period", som jag brukar hamna i ibland. Man kan inte vara på topp hela tiden!

I skolan kämpar vi på med forskningsdesign och statistik, tur att livet inte bara kretsar kring detta utan att man hinner med annat också! Den här helgen har jag tillbringat större delen av tiden utomhus. I lördags var det nämligen dags för årets vinterting! För er som inte är så insatta i scoutvärlden kan jag berätta att det är en tävling som går ut på att man går och går och går... :P Det vill säga: Spårning. Eftersom Emma har förklarat tävlingen så bra i hennes blogg så länkar jag till den, så får ni läsa mer detaljerat där om ni vill. Nu var ju inte jag i samma lag som Emma, jag gick med andra lidköpingsgänget, det vill säga: Helena, Daniel, Robert och Elin (från jkpg). Vi fick faktiskt högre poäng än Emmas lag, men vann inte... är ändå nöjd med helgens insats! Tror vi gick ca. 1,5 - 2 mil, sov knappt 3 timmar, frös ibland, var varm ibland, badade tunna på natten... vilken helg va? =)

Efter vintertinget åkte jag med till Göteborg, Helena fyllde år under helgen och hade en liten middag på söndagskvällen. Jag och David var ute för att köpa present till henne innan vi gick dit: hade siktat in oss på att köpa en oanständigt kort kjol på shock, men den fanns inte i rätt storlek. (Det här med oanständigt kort är lite av ett internskämt då både jag och Helena har kort kjol ibland...) Efter lite letande i andra affärer kom vi in på H&M där David gick fram o frågade en expedit om de hade några "riktigt oanständigt korta kjolar". Där stod jag bredvid (i kort kjol...) och när expediten såg lite frågande ut kände jag mig tvungen att förklara att vi skulle ge bort den, som ett internskämt. Vi fick iallafall tag på en kort jeanskjol som visade sig passa Helena bra =)

Har varit en bra helg! Men det tog på krafterna... har gått och varit trött i stort sett hela veckan, märkte när jag var och tränade igår att jag inte var helt på topp: det kändes segt att springa och motivationen var inte den högsta. Tror jag behöver min träningscoach här, men hon är långt borta... kom hit!

RSS 2.0