Thailand nästa!

Äntligen! En och en halv vecka senare än planerat sitter vi nu på Arlanda och väntar på flyget till Thailand! Fem veckors praktik blir nu tre veckor istället, men alltid något! Efter på tok för lite sömn ringde klockan imorse... Efter lite stressande kom vi med flygbussen och åkte mot Landvetter där vårt flyg väntade. Vid elva, svensk tid, ikväll är vi i bangkok och vid tre på natten landar vi på krabis flygplats. Då är klockan ungefär nio på morgonen enligt thailänsk tid. Runt klockan elva-tolv räknar vi med att komma till Koh Lanta. Räknar med att vara trött... Men glad! Ska försöka uppdatera här i bloggen ibland! Ha det bra så länge!

Vulkanaska

Nu var det egentligen meningen att vi skulle vara framme i Thailand... istället sitter vi kvar i Göteborg och ugglar. Denna eländiga vulkan! Den har inte haft utbrott sen 1821, men NU, när vi ska åka bort på ett äventyr... då väljer den att spruta ut en massa vulkanaska! Som alla vet är flygen inställda. Jag hoppas, hoppas, hoppas att de börjar flyga snart igen och att vi då får boka om resan och komma iväg! Skulle vara såå tråkigt om det inte blev av alls.
Deppiga hälsningar från Göteborg...

Kajsa Bergqvist

Har just kommit hem från en föreläsning med Kajsa Bergqvist. Spännande att få höra henne berätta om sin höjdhoppskarriär! Tänk att ta sig tillbaka till toppnivå efter att ha slitit av hälsenan. Snacka om envis tjej!

Bild lånad från: http://www.idrottsgalan.com/nom_06_prest_01.htm

Helg

Hej på er!

Tänkte skriva en rad här istället för att plugga =) Idag skiner solen, det verkar vara underbart väder ute... o jag sitter inne och räknar matte, roligt värre. Men tänkte ge mig ut och springa en runda lite senare idag. Hade planerat att gå till Friskis innan hemgruppen ikväll, men det känns lite dumt att springa på löpband inomhus när det är fantastiskt väder ute.

Har haft en lugn helg. Fredagkvällen tillbringades på en libanesisk restaurang tillsammans med Carro, Maria och Elin - blev en mysig kväll! Sedan sov Helena över hos mig till lördag :)
Annars har jag inte gjort så mycket i helgen... börjat packa lite (David tycker jag är ute i god tid... men det ska man väl vara?), tvättat och pluggat. Helgen har gått fort iaf!

Nu ska jag räkna vidare så jag får ge mig ut i solen sedan.

Ha en bra dag!

RSS 2.0