Äntligen!

Äntligen är den här, dagen då vi skickat in vår C-uppsats! Nu kan vi släppa den i en hel vecka tills opponeringen. Underbart!! =)

Bara för att visa hur lycklig jag är lägger jag upp en bild på mina syrener som jag har på köksbordet.Syrener är underbara blommor!! Visst?

Pannkakor och annat trevligt :)

Jag vet att jag inte är så särskilt duktig på att skriva här just nu... skyller på att jag har fullt upp med skola och allt annat.

Nu börjar det närma sig slutet för uppsatsen... ändå är det mycket kvar. Jag längtar verkligen tills jag slipper allt som har med C-uppsats att göra!!

Den här helgen har spenderats i Jönköping. I fredags åt jag, David, Carro, John och Johannes hemmagjord pizza. Trevligt =) Var meningen att jag skulle pluggat igår... förstår inte, jag hade en hel eftermiddag för mig själv men skrev iiingenting.... går utför med min studiemotivation! Därför ska jag ägna den här kvällen åt att plugga... hurra!! Har annars varit i kyrkan idag, fick bland annat kommentaren: "jasså det är du som är det omtalade offret!" Haha, så kan det gå :)
efter kyrkan var jag med David, hans föräldrar och en till ur församlingen och åt mat... på ett äldreboende! Kan ju säga att jag och David sänkte medelåldern lite... men det var trevligt. Blev sen en tur ut till Ljungarum innan David skulle med tåget tillbaka till Göteborg.

Just det ja, måste ju bara berätta... som alltid så är jag trött på mornarna så när David väckte mig vid halv tio i lördags var jag seg och det sista jag ville var att gå upp. Därför fick jag sova lite till medans David gick för att fixa frukost. När jag väl kommer upp så står han och steker pannkakor! Så sött =) Pannkakor till frukost, inte varje dag man får det!!
Hoppas ni blev lite avundsjuka nu... ;)

Tack och hej, leverpastej.

RSS 2.0