Blod och Praktik

I´m back in the game, som man säger :) eller, tja, jag har internet nu iaf! 

Har lämnat Dalvik för Liljeholmen, skönt att slippa backen :) så alla är mycket välkommna till min etta på Mellangatan 10C! Kom, kom, kom :)

Idag har jag gett blod för första gången och, mina vänner, jag överlevde! Inte illa.Var inte så farligt som jag trodde. Men jag var riktigt nervös innan... hon som skulle sticka bad mig gå o dricka lite vatten och lugna ner mig :P men sen gick det bra, mannen i stolen brevid pratade på och jag lugnade ner mig.
Och nu vet jag min blodgrupp. Lite ovanlig visade det sig att jag var.
Trots att det inte var så farligt är det skönt att det är 4månader kvar till nästa gång =)

Annars så har jag praktik just nu, på Taheskolan i Taberg. Söta barn o trevlig skola! Har bara två veckor kvar, är det ett stort tecken på att man börjar bli gammal när man klagar över att tiden går så fort? :)

Just det ja, jag var på DreamHack en dag! Eller, innan det hade börjat :) Hälsade på Henrik, kul att träffa honom och kul att se hur det var där! :) Vet inte hur många jag hälsade på... han kände typ alla, o presenterade typ alla :P Tror knappt jag kommer ihåg något namn, men men, det var roligt iaf. Tack Henrik  =)

Nepp, nu orkar jag inte skriva mer.
Kräm,kräm

Kommentarer
Postat av: J

Tihi. Kul att du bloggar igen! Vad har du för blodgrupp? pöss

2007-12-04 @ 23:18:41
URL: http://juicey.blogg.se
Postat av: Elin

AB+ hade jag visst =)

2007-12-05 @ 17:52:31
Postat av: ruth

Det är ju kalasbra att du lämnar blod. Det gör jag med :D Fick du nån liten present med? (Håller på att samla muggar...)
puss på pannan

2007-12-13 @ 16:06:08
URL: http://ruth.blogg.se
Postat av: Elin

Ruth: Jag missade det där med present... var typ sista personen för dagen, o när jag skulle gå så fanns det ingen där i kassan :P Skulle egentligen fått present, men men =)
puss på kinden

2007-12-13 @ 21:48:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0