Dum, dummare?

Blev smått panikslagen för en liten stund sedan, skulle sätta på mobilen och kom inte på PIN-koden! En enkel fyrsiffrig kod som jag automatiskt brukar knappa in annars. Den var totalt bortblåst, hade förmodligen blåst bort i Jönköpings kyliga vindar. Det enda jag kom på var min gamla kod (till gamla mobilen) och andra koder... trots intensivt tänkande ville den inte ploppa upp i mitt huvud. Seriöst, hur många glömmer bort sin PIN-kod? Inte hittade jag pappret där det stod heller...  panik!

Jag förmodar att ni är grymt nyfikna nu på hur det gick? Jo, på www.tre.se kan man tydligen se sin PUK-kod, ni vet den där långa koden som man skriver in när pinkoden är spärrad. Tack vare den kom jag in i min telefon igen, och kunde byta kod. Puh!

Kommentarer
Postat av: Linda

Hallelulja att de löste sej för dej :) Har inte hört talas om någon som glömt sin pinkod innan, men däremot så glömde jag koden till mitt bankomatkort förra sommaren. De va lite pinsamt och gå till banken och säga att jag hade glömt bort den :) Man kan ju inte hålla reda på allt här i välden :)

2008-11-06 @ 16:22:08
URL: http://lindaijonkoping.blogg.se/
Postat av: Em

Jag har glömt den till mitt ICA-kort bägge gångerna jag har fått en. Sen tycker kassörskan och hela kön att man är gryyymt jobbig när man ska fippla fram legitimation och skriva under kvitton istället.

2008-11-06 @ 16:45:00
URL: http://parentes.blogg.se/
Postat av: J

Jag kanske både är smart och dum som har samma kod överallt där den ska bestå av fyra siffror... ;)

2008-11-06 @ 17:12:00
URL: http://juicey.blogg.se/
Postat av: Carro

Varför behöll du inte den gamla koden på den nya mobilen? =P

2008-11-06 @ 21:46:00
URL: http://litencarro.bilddagboken.se
Postat av: Elin

Linda: mmm, tack o lov att det löste sig! Men du... att glömma sin bankomatkod är nästan värre ;)Em: Haha, o att man aldrig lär sig vissa koder! Hopplöst...J: Men tänk om någon listar ut koden då?!? :O Fast... smart ur minnessynpunkt...Carro: För att jag tyckte den nya verkade så lätt juh! o jag kom ihåg den de första månaderna iaf...

2008-11-06 @ 23:04:59
URL: http://eerdal.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0