Disney

Disney är typ bäst! :) har idag sett på Alladin (Aladdin?) och Herkules! wiee, roligt!
såå, lagom slapp dag :)

Igår såg vi förresten en gammal inspelad film från när vi var små... bland annat från när jag fyllde 9, haha!! Vi var riktigt söta faktiskt :)

Det får bli ett kort inlägg för nu ska ja duscha (får man inte duscha på morgonen så får man göra det på kvällen... illa att vi är så många hemma =) ). sen ska ja soooova :)


Ungdomsmöte i kyrkan :)

Har nyss kommit hem från ett ungdomsmöte i kyrkan =) det var bra! Länge sen jag var hemma på ngt sånt... var ett bra möte :D och var skoj att träffa lite kompisar hemma!! Jag har verkligen underbara kompisar, så är det.

Sen så träffade jag även micke, från svf, det var också trevligt :)

Skulle egentligen åkt till stockholm idag för att hälsa på ruth och ewa. Daniel skulle få skjuts tillbaka till uppsala så då tänkte ja passa på, men sen ville daniel vara med på ungdomsmötet så de ska åka imorgon istället... lite tråkigt, men ja ska dit en annan helg!! :) o kvällen blev ju bra iaf.

Istället för att åka till sthlm slingade mamma håret på mig...det är lite ljusare, men inte jätte ljust. spännande för er o veta....
Men har kommit på att ja trivs bra som blond. För att citera Josse: "Blonds have more fun!" om nu det stämmer ;)

Ja är fortfarande förkyld... men det börjar försvinna, skönt!! ska snart sova för att bli ännu friskare och piggare.

Sov så gott hörrni =)

VFU

Nu har ja varit dålig på att skriva igen...

Har åkt tillbaka till Källby. Ska ha min praktik här hemma i fem veckor. Är på Källby Gård, min gamla skola...:) Vet inte riktigt vad ja ska skriva just nu, men det är spännande, träffat några lärare o så som fanns även när jag gick där. Var tio år sen ja slutade, så några har självklart slutat.
Iaf, min praktik; jag är i en fyra. Handledaren verkar jätte bra, klassen lite stökig, men det ska nog gå. Hoppas jag :) Höll i en lek idag (rörelsetid) o det gick bra! kul. Imorgon ska ja prata om John Bauer på bilden. Så nu vet ja allt om honom ;) eller... hmm....

Jaja, nu ska ja iaf dricka te me familjen. o så ska ja sova snart, otroligt va tidigt ja lägger mig när jag är hemma.

Tänkte nu skriva "nattis", men kom på att jag hatar det ordet.... :P
så, puss o hej!

Sen kväll med Sara och Nadine

Sara fyller 26 idag!!! Torsdag alltså, detta var vi ju tvungna att fira, jag och Nadine.... så vad gör man? Jo, man bakar en kladdkaka och åker och våldgästar henne klockan tolv på natten :D

Påvägen dit fick Nadine blåsa upp ballonger... tydligen hade hon lite tråkigt för många ballonger blev det ;) På nåt sätt så hamnade de i mitt knä.... inte jätte lätt att köra bil då, men vad gör man inte för att ta snygga kort?




Så kom vi fram till sara.... ringde på en gång, två gånger, tre gånger.... ingen sara kom och öppnade, vi hade inget annat val än att ta fram mobilen och ringa henne (svar i telefon: Nää, är du seriös?), iaf så kom hon ner då =) jääätte glad, jag lovar ;)

Väl inne i lägenheten så var det fika; kladdkaka och glass! Frukost för Sara som sovit ett tag... kvällsmat för mig och Nadine. Sara var tydligen trött för att hon gått upp vid fem för o jobba.... borde vi känna oss elaka och få dåligt samvete? Vi gjorde det ju faktiskt med kärlek =)

Blev en jätte mysig kväll/natt, skrattade mycket o flummade oss, alltid skoj!!
Men nu är ja jääätte trött o måste sova som alla andra vettiga!

Kram på er!

Träna

Josse.... Vete, vapen och virus är inte  urtrevlig!! :P

Jag tröttnade på boken och gick ner till gymmet... tänkte att ja skulle träna lite, gick dock inte så bra. Jag tycker om att träna, det gör jag (för det mesta), men idag när ja cyklat lite och sprungit en 10min började jag må dåligt.... provade en maskin men kände att det inte gick, obehagligt, avbröt iaf träningen. o nu sitter ja o kallsvettas istället.... men mår inte illa längre iaf :)  men tyck synd om mig iaf är ni snälla ;) Ska ta o äta lite mat, kanske mådde dåligt för att ja ätit dåligt.

o Towe, det ringde en tjej från scouterna.... jag tror visst att du är skyldig till det...:P


Sammanfattning

Jag ska nog inte ha en blogg.... är ju urdålig på att skriva! Nu har det gått en vecka sen ja skrev sist o ja vet inte alls vad ja ska skriva.... hmmm....kan ju skriva om påsken :)

Åkte hem på skärtorsdagen. På Långfredag åkte jag, mamma, pappa och jonte till mormor, morfar och Bo. Lite småseg dag, men kul att träffa dom.

Påskafton startade jag med att läsa vete, vapen och virus.... wie ;) sen på kvällen var det kalas! o inte vilket kalas som helst: 25-årskalas!! =) Anders och Lina hade gemensam fest ute på hos anders på kållandsö. trevligt trevligt :) Grillade korv och marschmallows ute... UTE!! Svinkallt :P
Sen så var vi två gäng: Pingstpacket från kållandsö och missionsgänget ;) men vi överlevde tillsammans :P

I söndags var jag på påskgudstjänst i kyrkan. Bra. Sen kom Elise hem till källby o så åt vi pizza och pratade.
Igår åkte ja tillbaka till jkpg och fick på kvällen besök av Henrik, trevligt :)

Efter skolan idag var jag och fikade med Nadine på Johans, mysigt =) får vi göra om.
Sen skulle ja plugga.... gick inte så bra, men pratade med Carolina istället, roligare. Stannade kvar i skolan till Jaspis, den kristna skolföreningens möte, det var låååångt o ja trodde ja skulle dö. Men jag överlevde :)

Nu ska ja sova så ja orkar upp för att läsa Vete,vapen och virus imorrn!
Gonatt sötisar!

Ledig!!

Åhh, nu känner jag mig ledig! Har lämnat in arbetet "Vem är jag?".... Känns som bland det sämsta ja lämnat in, men ngt ska ju vara det också. klar är jag iaf =)

Trots tentan har helgen var riktigt bra!!
I fredags var jag på M56 i allianskyrkan, trevligt. och riktigt riktigt bra möte innan caféet, mkt som talade till mig.

I Lördags träffade jag Josse! Hon var i jkpg så vi gick och fikade på kaffebönan (rätt namn va josse?) Josses favvofik ;) så roligt att träffa henne. Sen fick ja även träffa systern, lika. o så åkte vi ut en sväng till A6 innan de skulle åka tillbaka till storstan reftele. Själv åkte jag buss upp till mig, hade tänkt gå men fick skoskav o hoppade på bussen :P illa. Hade planerat att vara duktigt o plugga klart på kvällen, riktigt så duktig var jag inte.... men tvättade gjorde jag, och tränade. Jag tycker om att träna! Trodde jag aldrig :)

Upp på söndag för att städa o plugga klart innan Amanda skulle komma =) Hon hade sagt klockan två.... kvart i ett ringde hon o sa att hon snart var här.... GAH. Men ja skyndade mig att duscha som ja tänkt, o sen när hon kom gick vi till affären. Sen värmde hon soppa åt mig när jag skrev, snällt, hon ska få bli min personliga assistent :D sen sov hon när jag skrev lite till.... o sen fikade vi, då kom även John och Simon. Efter detta skyndade vi oss ner till Immanuelskyrkan där det var kvällsmat följt av "Jesus Christ Superstar", musikal som en kör i kyrkan spelade upp :) trodde det skulle va mer drama, men det var bra iaf! Älskar den musikalen.
Efteråt åkte vi till ica för att sen åka hem o se på film. "Walk the line", bra.

Idag har vi ätit mat, o varit i skolan. Jag var i min och amanda var med john på hans föreläsningar. Sen fikade vi igen :D Fast nu har amanda tråkigt nog åkt hem... men träffar henne till helgen igen =)

Vad ska ja göra nu? tips?


RSS 2.0