Ewa hjärta Per

Så var det i lördags dags för Ewa och Pers stora dag! (Frågan är varför mitt paket till dom ligger kvar på bordet här i jönköping... ett paket inslaget i rosa och silvrigt papper, speciellt för Ewa. Suck, så typiskt mig att glömma den! ) Jaja, ska iaf försöka berätta lite om bröllopet nu :)

Jag åkte dit tillsammans med Ewas vänner från Jönköping. En trevlig bilresa med stopp på mcdonalds i Kalmar där vi bytte om till festkläderna. Kom fram till kyrkan tio i två, i sista stund!

Åhh, hon var så fiiiin!!! Per också förstås, men bruden är alltid finast med hår, klänning, smink etc ;) Var ett fint och roligt bröllop och jag är så glad över att känna dem! Ni får se lite bilder här på bloggen.(Många av bilderna är från Marcus, det är han som är "proffsfotografen", vilket var viktigt att skriva ;) Tack för korten! )
Hoppas att Ewa och Per var nöjda med sitt bröllop!

Dagen efter skulle jag få skjuts med Marcus från Öland. På något konstigt sätt hamnade jag först på brudparets släktkalas... hur gick det till? Andra gången jag är med på brudens släktkalas utan att vara släkt med dem. Kändes rätt dumt, men var trevligt iaf. Sedan bara det iväg till Halmstad där det blev övernattning innan jag åkte hem till Jönköping igen. Otroligt trött efter en händelserik men trevlig helg :)

Kommentarer
Postat av: ruth

otroligt fina bilder! Får jag bara poängtera att min klänning INTE är röd. (INTE!!!) utan mörkrosa. Alla vet ju vad rött på ett bröllop betyder och eftersom jag å ewa är tvillingar kan du ju räkna ut själv vad det skulle betyda...

2008-06-12 @ 00:13:20
URL: http://ruth.blogg,se
Postat av: Elin

Ruth: Tack, men som sagt så har marcus tagit de flesta bilderna. :)

Haha, men du... angående färgen... jag trodde vi kom fram till att per inte vet vem han gift sig med? Hmm, annars så har jag läst att det inte stämmer det där med att man inte får ha rött, så oroa dig inte =) Men nu hade du ju rosa klänning...

2008-06-12 @ 13:49:59
URL: http://eerdal.blogg.se/
Postat av: J

Haha, ja, jättelycklig! EM är bäst! =D

2008-06-12 @ 21:47:21
URL: http://juicey.blogg.se/
Postat av: N a d i n e

Tack sötis! :) Saknar dig!

2008-06-14 @ 16:38:30
URL: http://enterthecircus.blogg.se/
Postat av: Sofi

Haha, det är lite som Wedding Crashers, att du hänger med på släktkalas och så ;)

2008-06-16 @ 09:48:25
URL: http://sunbreakthrough.blogspot.com
Postat av: Elin

Haha, japp sofi... bröllopstårta två dagar i rad ;)

2008-06-22 @ 22:15:05
URL: http://eerdal.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0