Tips någon?

Jag har bestämt mig för att köpa ett par nya joggingskor. Satsa på ett par bra. Någon som har tips på var jag ska köpa dem? Intersport? Löplabbet? Teamsportia? Något annat ställe?

Kommentarer
Postat av: Emma

Alltid tyckt att InterSport i Lkpg är bra, men Löplabbet lär kunna en del också...Lycka till!

2008-08-21 @ 11:30:40
Postat av: ruth

Du ska aldrig köpa ett par skor utan att fråga en expert om råd. Gå till löplabbet eller runners store där de kan sånt. Där får du ett par skor som passar just dina behov; om du ponerar eller inte, löpsteg och hur på vilket underlag du ska springa. Strunta i om de är snygga eller inte (trodde du aldrig jag skulle säga...) utan nåra som gör att du undviker skador. Basta!!

2008-08-21 @ 15:01:53
URL: http://ruth.blogg.se/
Postat av: Elin

Emma: Hmm, intersport i jkpg borde ju också vara bra då... får kolla runt lite :)Ruth: Vad innebär en expert då? Löplabbet och runners store ligger räätt långt från mig. O om man får springa på löpband i andra affärer kanske de är bra också? :) o hur de ser ut har jag bestämt mig för att strunta i... bra va? =)

2008-08-24 @ 22:22:14
URL: http://eerdal.blogg.se/
Postat av: ruth

Anledningen att man springer på löpband är att de kollar löpsteget. Finns servicen i andra butiker är det klart att du går dit istället :)

2008-08-25 @ 11:06:26
URL: http://ruth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0